CV kompetencer – sådan skriver du dem

Sådan skriver du kompetencer på dit CV

Når du skriver et CV bør du identificere dine kompetencer. Tjek jobbeskrivelsen for at se, hvilke nøgleord der er anført. Brug derefter disse ord til at beskrive dine færdigheder og ekspertise.

Når du skriver et CV med kompetencer, bør du sørge for at inddrage den rigtige kombination af færdigheder og erfaring.

Reklame

Top Promo

Oversigt over dine kompentencer

Når du har identificeret dine kompetencer, kan du opstille dem på liste. Dette vil gøre dit CV mere imponerende for den potentielle arbejdsgiver. På denne måde kan du skræddersy dit CV til at passe til forskellige jobfunktioner. Ud over at få dit CV til at se godt ud, vil det vise, hvor meget du ved og er i stand til at gøre. Når dine kompetencer er anført på dit CV, får arbejdsgiveren en bedre idé om, hvad han eller hun kan forvente af dig.

CV med kernekompetencer

Det næste skridt er at opregne dine kernekompetencer. Du kan bruge disse kompetencer til at adskille dig fra andre kandidater. Vælg dem ud fra den type job, du søger – du kan også medtage bløde færdigheder. Sørg for at medtage eksempler og fakta fra den virkelige verden for at understøtte dine påstande.

Når du medtager dine kernekompetencer, skal du sørge for at holde dine eksempler korte og præcise. Et kort, slagkraftigt afsnit om kernekompetencer er en god måde at fastholde læserens opmærksomhed på og kun fremhæve de mest relevante færdigheder. Du kan også inkludere dem i punktform.

Når du har skrevet dit CV med kompetencer

Når du har skrevet et CV med kompetencer, så hjælper det arbejdsgiverne med at se, hvordan dine kompetencer hænger sammen med kravene til det job, du søger. Ofte er det dine kompetencer, der er mest anvendelige i en bestemt branche. Du bør også bruge dem til at fremhæve din tekniske og faglige ekspertise. Når du skriver et CV med kompetencer, bør du sørge for at inddrage den rigtige kombination af færdigheder og erfaring.

Reklame

Bottom Promo

Relateret Indlæg