LinkedIn hvad skriver man?

Hvad skriver man på sin LinkedIn profil?

Du spekulerer måske på, hvad man skriver på sin LinkedIn-profil. Du kan inkludere et par forskellige slags oplysninger, f.eks. et professionelt mål eller din erhvervserfaring. Du bør dog ikke blot gentage det, der allerede står i dit cv. Brug i stedet dit resumé til at fremhæve dine bedste egenskaber. Når det er muligt, skal du medtage beviser for dine færdigheder. Sørg for, at de oplysninger, du medtager, er unikke og fremhæver dine færdigheder og resultater.

Hvis du udfærdiger en ansøgning om et job, er det altid en god idé at inkludere et link i dit CV til din LinkedIn-profil.

Reklame

Top Promo

Det er ikke nok blot at oplyse din stillingsbetegnelse, du skal vise din erfaring. Du bør have oplysninger om dit tidligere og nuværende job. Derudover bør du oplyse dine kvalifikationer. Ved at oplyse dine kvalifikationer kan du få adgang til nye muligheder.

Ud over at skrive om dine erfaringer kan du medtage et foto af dig selv. Selv om det ikke er påkrævet, vil det bidrage til din profils overordnede tiltrækningskraft. Det er en god idé at vælge et professionelt hovedbillede og et relevant billede. Du kan bruge et mere afslappet eller imødekommende billede. Sørg for at bruge dit fulde navn. Det vil være lettere for potentielle arbejdsgivere at finde din profil, hvis de søger på dit navn. Til sidst skal du huske at skrive en personlig bemærkning i din LinkedIn-profil.

Mens du skriver din LinkedIn-profil, skal du ikke glemme at opdatere den regelmæssigt. Derefter kan du begynde at skrive et resumé af din erhvervserfaring og dine resultater. Du skal ikke bekymre dig, hvis du ikke er tryg ved at skrive om dig selv, da du altid kan ændre din bio senere, hvis du føler, at den ikke lever op til kravene.

Hvis du udfærdiger en ansøgning om et job, er det altid en god idé at inkludere et link i dit CV til din LinkedIn-profil.

Reklame

Bottom Promo

Relateret Indlæg