Handelsbetingelser

Handelsbetingelser

Disse handelsbetingelser finder anvendelse på køb af annoncer på JOBINTERVIEW.DK.

Gældende fra den 9 oktober 2023.

GENERELT

JOBINTERVIEW.DK v/RAUNEA ApS
Lundemosen 32
DK-2670 Greve
Danmark

CVR: 43487299

FORCE MAJEURE

JOBINTERVIEW.DK er ikke ansvarlig for skader forårsaget af uundgåelige forhindringer, uforudsigelige begivenheder eller ændrede forhold, som JOBINTERVIEW.DK ikke kan påvirke, og som JOBINTERVIEW.DK ikke kan forhindre. Dette omfatter, men er ikke begrænset til, strejker, krige, brande, vejrfænomener, terrorangreb, lovændringer, tekniske problemer, kommunikationsproblemer, leverandørvanskeligheder eller andet, der er forårsaget af ovennævnte. Disse uundgåelige begivenheder betyder, at JOBINTERVIEW.DK er fritaget for sin forpligtelse til at dække skader eller tilbyde erstatning. JOBINTERVIEW.DK underretter kunden hurtigst muligt, hvis disse uundgåelige forhindringer påvirker købet.

TREDJEPARTS INDHOLD

Alle varemærker tilhører deres respektive ejere. JOBINTERVIEW.DK indeholder links til websteder, der ikke er under kontrol af JOBINTERVIEW.DK. JOBINTERVIEW.DK kan ikke garantere, at indholdet af disse websteder, der er linket fra JOBINTERVIEW.DK, er nøjagtigt eller aktuelt, eller at disse websteder indeholder samme praksis for beskyttelse af personlige oplysninger og sikkerhed som JOBINTERVIEW.DK. Tredjeparten er ansvarlig for indholdet af den side, som linket fører til.

ÆNDRINGER I DISSE VILKÅR

JOBINTERVIEW.DK forbeholder sig ret til at ændre disse vilkår og betingelser uden forudgående meddelelse til kunden. Alle ordrer er underlagt de vilkår og betingelser, der var gældende på købstidspunktet og synlige på JOBINTERVIEW.DKs websted. Alle ændringer træder i kraft med det samme, medmindre andet er aftalt. De seneste vilkår og betingelser kan altid findes på hjemmesiden. Kunderne vil ikke altid blive informeret om eventuelle ændringer. Kunderne skal altid læse og acceptere vilkårene og betingelserne, før de foretager et køb.

BETALING OG LEVERING

JOBINTERVIEW.DK sælger produkter til virksomheder. Vi forbeholder os ret til ændringer i sortimentet samt ret til at fjerne varer fra sortimenet, inden et køb er gået igennem./ Vi tager forbehold for pris- og trykfejl på hjemmesiden og forbeholder os retten til at annullere ordren, hvis der er tale om en væsentlig og/eller tydelig fejl. Vi forbeholder os ret til at nægte oprettelse af virksomheder og annoncer og tager intet ansvar for visning af annoncer på JOBINTERVIEW.DK der er i strid mod lovgivningen.

Vi modtager betaling med American Express, Visa, Mastercard, Discover.

Alle priser på JOBINTERVIEW.DK er inklusiv moms. Priserne er angivet i danske kroner DKK.

Vi bestræber os på at levere din ordre hurtigst muligt. Den angivne leveringstid er vejledende. Er varen ikke leveret indenfor 14 dage efter udløbet af den senest angivne leveringstid, kan købet hæves.

Vi leverer varen op til 2-5 hverdage efter dit køb.

REKLAMATION

Vi garanterer ikke, at alle billeder på TOYHEIM.DK nøjagtigt afspejler produkternes virkelige udseende.

Du har som forbruger 24 måneders reklamationsret efter købeloven. Det betyder, at hvis varen har en mangel, og du reklamerer rettidigt, har du ret til i første omgang at få varen repareret eller ombyttet. Hvis det ikke kan ske, eller det ikke sker inden rimelig tid, kan du efter omstændighederne få pengene tilbage eller afslag i prisen.

En mangel er fx en fabrikations- eller materialefejl, eller en forkert oplysning om varen. Derimod er almindelig slitage, eller skader du selv har påført varen, ikke en mangel.

Opdager du en mangel, skal du reklamere til os ”inden rimelig tid”. Vi anbefaler, at du klager hurtigst muligt, navnlig hvis der er tale om transportskader. Reklamerer du inden 2 måneder efter, at manglen er opdaget, er det dog altid inden for rimelig tid. Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine rimelige og nødvendige fragtomkostninger.

Mener du at varen har en mangel beder vi dig så detaljeret som muligt oplyse, hvad problemet er.

Husk at varen altid skal sendes i forsvarlig emballage og få en kvittering for afsendelse. Gem postkvittering inkl. oplysning om fragtomkostninger samt evt. track- and trace-nummer.