CV inspiration

CV inspiration

Som inspiration, skal et kreativt CV indeholde dine kontaktoplysninger og dit karrieremål. Hvis du har en passion for kunst, skal du gå hele vejen med dit CV-design. Hvis du på den anden side søger et job inden for et mindre kreativt område, kan det være bedre at nedtone grafikken og gå efter et mere corporate look. Hvis du er kreativ, er der utallige eksempler på kunstneriske CV’er, som er værd at tjekke ud. Uanset om det er et design eller et layout, vil de helt sikkert imponere enhver arbejdsgiver.

Når du har valgt en skrifttype og et layout til dit CV, skal du vælge et iøjnefaldende format. Dette er ikke nogen nem opgave – der er mange oplysninger at læse. Du kan eksperimentere med forskellige kolonnebredder, så de passer til dit design. Hovedspalten bør indeholde din uddannelseshistorie, og den sekundære sektion bør indeholde dine kontaktoplysninger. Det er en god idé at vælge en farve til at fremhæve visse dele af CV’et, men du bør ikke overdrive det. Det vil ikke kun give designet et varmt udseende, men det vil også hjælpe dit CV med at skille sig ud fra konkurrenterne.

Reklame

Top Promo

Hvis du ønsker et kreativt job, er du måske interesseret i at lære, hvordan du skriver et inspirerende CV. Designet af dit CV skal være kreativt og iøjnefaldende. Brug farverige ikoner for at gøre det mere dynamisk, og undgå at skrive hele din livshistorie på det. Men hvis du søger til en mere konservativ branche, bør du nedtone grafikken og gå efter et mere traditionelt look.

Selv om der findes en række eksempler på kreative CV’er, bør de ikke kopiere andres arbejde. Designet skal være unikt. Designet af dit skriftlige CV eller din video bør afspejle din personlighed. Det er ikke en god idé at bruge en hvilken som helst kreativ CV-skabelon. De er simpelthen ikke originale og vil ikke få jobbet. De skal være originale.

Reklame

Bottom Promo

Relateret Indlæg