CV uddannelse, sådan skriver du dem

CV uddannelse

En af de vigtigste dele af et CV er uddannelsesafsnittet. CV’et skal indeholde alle dine uddannelser og praktikophold m.m. De fleste arbejdsgivere kigger efter din uddannelse i et CV sammen med dine erhvervserfaringer. Derfor er det vigtigt, at du skriver så mange detaljer som muligt om din uddannelse.

Uddannelsesafsnittet i dit CV bør være lidt mere grundigt, da det viser flere af dine kvalifikationer. De oplysninger, du anfører, skal være relevante for det job, du søger. Afsnittet bør placeres efter din erhvervserfaring.

Oplysningerne i dette afsnit bør omfatte navnet på den institution, du har studeret på, det sted, du har gået på, og det fag, du har studeret. Du bør også notere alle bemærkelsesværdige resultater, som du har opnået under din uddannelse.

De fleste arbejdsgivere kigger efter din uddannelse i et CV sammen med dine erhvervserfaringer. Derfor skal afsnittet være grundigt.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Reklame

Top Promo

For stillinger som akademiker er detaljerne i din akademiske baggrund mindre vigtige end din beskæftigelseshistorik. Men hvis du er nyuddannet, bør du sætte din uddannelsesbaggrund højere end din beskæftigelseshistorik. Følgende afsnit vil hjælpe dig med at få mest muligt ud af dette afsnit: navn på uddannelse, datoer, institution, grad, karakterer, ekstra certificeringer og faglig udvikling.

Du kan også medtage eventuelle supplerende faglige uddannelser, som du har gennemført. I dette afsnit skal du sørge for at angive navnet på den organisation eller det program, du deltog i, og den endelige karakter, du opnåede. Ved at følge disse retningslinjer kan du vise, at din uddannelse er relevant for den type job, du søger.

Når du skriver om din uddannelse, skal du sørge for at medtage navnene på de organisationer, du har uddannet dig hos, og hvor de har været. Ved at give oplysninger om din uddannelse viser du den ansættende leder, at du er dedikeret til dit håndværk. Hvis du har trænet inden for et bestemt område, skal du tilføje detaljer om dette i dit CV. Du kan desuden nævne enhver faglig udvikling, som du har modtaget tidligere. Hvis du har haft en formel uddannelse, kan du medtage den i dit cv, men sørg for at nævne din uddannelse i omvendt kronologisk rækkefølge.

Reklame

Bottom Promo

Relateret Indlæg