Zoom jobsamtale, sådan gennemfører du den

Zoom jobsamtale

En Zoom jobsamtale, også kendt som en videojobsamtale, er en virtuel samtale, der afholdes på videosoftware i stedet for personligt. Det er praktisk for begge parter og nemt at bruge. Det er gratis at downloade, og hvis du ikke er vært for samtalen, behøver du ikke engang oprette en konto på webstedet med Zoom for at bruge det.

For at blive klar til et Zoom-interview skal du sørge for, at du er klædt på til succes. Klæd dig i behageligt, lavtstående, professionelt tøj. Før din samtale kan du undersøge online-billeder af de outfits, som ansættende ledere og ansættende assistenter typisk bærer til lignende stillinger.

Under et interview på Zoom er din opførsel meget vigtig. Hold øjnene rettet mod computeren og intervieweren, og vær opmærksom på, hvad de siger. Hvis du bliver nervøs eller nervøs, kan det få dig til at virke ukoncentreret, hvis du distraherer dig selv ved at tjekke din e-mail, skrive sms’er eller fumle med hænderne.

Når du taler til arbejdsgiveren, skal du have øjenkontakt med vedkommende. Hvis du ikke gør det, vil de sandsynligvis antage, at du fumler med din elektroniske enhed, hvilket ikke er et godt indtryk at give. At have øjenkontakt viser selvtillid og viser arbejdsgiveren, at du er interesseret i jobbet.

En Zoom jobsamtale, også kendt som en videojobsamtale, er en virtuel samtale, der afholdes på videosoftware i stedet for personligt.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Reklame

Top Promo

Det første skridt i forbindelse med en jobsamtale på Zoom er at forberede sig til det virtuelle møde. Sørg for, at du har den rette belysning i rummet. Du kan også eksperimentere med kameravinklen på din telefon eller computer for at få det bedste billede af dit ansigt. Luk alle dine andre vinduer og programmer for at undgå distraktioner, og indstil skærmens lysstyrke til mindst 60 procent. Når du har sat dig til rette, skal du lukke alle browserfaner og minimere visuelle distraktioner. Åbn derefter det Zoom-link, som organisationen har stillet til rådighed, og send det til den relevante person.

Når du har installeret Zoom, skal du starte dit interview. Du behøver ikke en konto for at bruge tjenesten, og du kan logge ind ved at bruge din e-mailadresse og adgangskode. Indtast derefter møde-ID’et. Dette er sandsynligvis et 11-cifret nummer. Du kan få tilsendt et link med et Zoom-møde-ID pr. e-mail, men du kan også indtaste din e-mailadresse. Derefter skal du blot indtaste dit møde-ID og starte mødet.

Det næste skridt i, hvordan du gennemfører en jobsamtale på Zoom, er at øve dig på ansøgningen. Øv dig i at stille spørgsmål igen og igen, indtil du føler dig fortrolig med teknologien. Prøv et par forskellige scenarier, indtil du er fortrolig med spørgsmålene, og hvordan de vil blive besvaret af arbejdsgiveren. Derefter kan du gå i gang og søge stillingen. Glem ikke at øve dig med din Zoom-video, og sørg for, at du er forberedt.

Før dit Zoom-interview skal du sørge for at slå lyden fra på dit skrivebord. Du ønsker ikke, at intervieweren skal kunne høre dig grine og tale, så hvis du slår lyden fra, kan Zoom-opkaldet indlæses hurtigere. Endelig skal du sørge for at klæde dig passende på til jobsamtalen og sørge for, at din stemme kommer tydeligt frem. Hvis din lydkvalitet er dårlig, skal du forberede dig på et live-interview, inden du går i gang.

Når du har installeret Zoom på din computer, er det tid til at øve dig. Før den egentlige samtale skal du forsøge at oprette dit Zoom-møde så gnidningsløst som muligt. Hvis du er nervøs, kan du slå lyden fra for at undgå distraktioner. Ved at gøre dette får du intervieweren til at føle sig tryg ved teknologien, så du kan fokusere på intervieweren. Hvis du er nervøs for teknologien, kan du bare øve dig på et prøveinterview på forhånd.

Det første skridt i gennemførelsen af et Zoom-interview er at sikre, at alt er på plads. Hvis du forbereder dig på en jobsamtale på Zoom, skal du sørge for at lukke alle dine vinduer og programmer, før du starter mødet. Dette vil hjælpe Zoom-opkaldet med at indlæse mere smidigt og sikre, at du har en god forbindelse med intervieweren. Når alt kommer til alt, er der større sandsynlighed for, at en velforberedt person får succes i en samtale.

Reklame

Bottom Promo

Relateret Indlæg