Ansøgning pdf eller word

Ansøgning pdf eller word

Når du udarbejder din ansøgning, kan du gemme det i pdf eller word. Hvis du ikke kan vælge mellem de to, kan du altid bruge et gratis tekstbehandlingsværktøj eller en PDF-konverter til at gemme dit dokument som en PDF-fil.

Mange arbejdsgivere foretrækker PDF-filer. Du kan konvertere dit dokument til PDF-format ved hjælp af et gratis onlineværktøj. Når du er klar til at indsende din ansøgning, kan du bruge PDF-værktøjet til at tilføje de sider, du har brug for.

Når du beslutter dig for, hvilket format du skal bruge, skal du også sørge for at undersøge om arbejdsgiveren har angivet sit foretrukne format i jobopslaget. Hvis de foretrækker et andet format end PDF, bør du helt sikkert bruge det.

Så er du klar til at sende det til din potentielle arbejdsgiver.

De fleste mennesker foretrækker PDF-filer. Derfor vil mange mennesker vælge at bruge dem.

Reklame

Top Promo

Det er helt op til dig, hvilket format du vælger til dit CV, men hvis du søger en lederstilling, er det bedre at holde dig til en PDF-fil.

Et Word-dokument har et par fordele i forhold til et PDF-dokument. Det giver dig mulighed for at tilføje formatering uden forstyrrende linjer eller ord. En PDF er lettere at læse og er mere fleksibel, når det gælder størrelsen. En Word-fil vil dog ikke vise dine ændringer i formateringen.

Selv om Word-filer har flere fordele, er PDF-filer stadig det sikreste valg. Når du ansøger om et job, er formatet afgørende. Et velskrevet CV er læsbart, og et godt CV skiller sig ud i et overfyldt felt. Et Word-dokument kan også være sværere at åbne og læse end en PDF-fil.

De fleste mennesker foretrækker PDF-filer. Derfor vil mange mennesker vælge at bruge dem. Et PDF-dokument er meget nemmere at læse, så du bør måske overveje denne mulighed.

Reklame

Bottom Promo

Relateret Indlæg