Ansøgning hvor lang?

Hvor lang skal din ansøgning være?

Til din ansøgning, og hvor lang den skal være, er svaret, at den skal være på én side. I det første afsnit skal du præsentere dig selv og den stilling, du søger. De næste to afsnit skal fremhæve dine kvalifikationer og erfaringer. Det sidste afsnit skal afslutte brevet. Afhængigt af formatet kan du skrive et brev på mere end én side. Du kan f.eks. bruge 12-punkts skrifttyper og have mellem 250 og 400 ord pr. side. Af hensyn til læsbarheden bør du ikke overstige en side.

Typisk bør en ansøgning fylde ca. 75 procent af en side.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Reklame

Top Promo

Når du udfylder din ansøgning, skal du kontrollere, om der er stavefejl og tegnsætning. Ret eventuelle stavefejl, og tjek din grammatik. Hovedformålet med din ansøgning er at præsentere dig selv og fremhæve dine kvalifikationer og færdigheder, der passer til jobbeskrivelsen. En ansøgning bør aldrig overstige to sider. Du bør også holde det enkelt og kortfattet. Du kan altid tilføje flere oplysninger, hvis det er nødvendigt.

Selv om mange arbejdsgivere ikke har specifikke krav til ansøgningens længde, anbefales det generelt at holde det kort. En side er normalt nok, men nogle ansøgninger har en begrænsning af tegn. I sådanne tilfælde skal du måske omskrive ansøgningen. Følgende er nogle generelle retningslinjer, som du kan følge, når du skriver en ansøgning: Igen skal brevet være kort og præcist. Den bedste måde at sikre, at din ansøgning bliver læst af arbejdsgiveren, er at gøre det så detaljeret som muligt.

Typisk bør en ansøgning fylde ca. 75 procent af en side. Resten af siden bør være fri for tekst og bør indeholde noget hvidt rum. Sørg for, at du følger alle de eventuelle retningslinjer, der er anført i jobopslaget.

Din ansøgning skal også være letlæseligt, og det skal kunne læses af læseren. Prøv at bruge Times New Roman eller en anden læsbar skrifttype. Når du skriver en ansøgning, skal du bruge en kortfattet og letlæselig skrifttype.

Formålet med ansøgningen er, at supplere dit CV.

Reklame

Bottom Promo

Relateret Indlæg