Velorganiseret CV

Sådan skriver du et velorganiseret CV

Et velorganiseret CV bør omfatte afsnitsoverskrifter samt et ensartet format for dit CV. Sørg for at fremhæve dine styrker, som er mest relevante for den stilling, du søger. I sidste ende skal dit CV afspejle din mest relevante erfaring for den stilling, du søger.

Sørg for at fremhæve dine styrker, som er mest relevante for den stilling, du søger.

Reklame

Top Promo

Et CV varierer i længde fra en til to sider. Rækkefølgen af afsnittene på et CV er fleksibel, men bør afspejle ansøgerens styrker og seneste erfaring først. Du kan også medtage yderligere overskrifter, f.eks. talte sprog eller certificeringer, for at vise, at du er en dygtig fagperson.

Hoveddelen af dit CV skal være struktureret, så det er let at læse. Det anbefales, at du bruger punktopstillinger til at fremhæve dine stærke sider. I formålet med dit CV bør det fremgå, hvilken stilling du søger, hvilke færdigheder og resultater du har opnået, og dine langsigtede karrieremål. Dit CV bør også indeholde en liste over dine tidligere ansættelser. Målene skal være specifikke og relevante for det job, du søger.

Dit CV bør være ordnet i kronologisk rækkefølge. Din seneste erfaring skal anføres først og derefter din seneste erfaring. Din erfaring skal være angivet efter relevante datoer, og du skal medtage dine citater.

Når du ansøger elektronisk, bør du gemme dit CV som en .pdf-fil for at sikre maksimal kompatibilitet med ansøgerstyringssystemer. Dit cv skal være så kortfattet og velformuleret som muligt.

Dit CV skal være let at læse. Layoutet af dit CV bør være ensartet på tværs af afsnit og sider. F.eks. skal dit navn, din titel og andre oplysninger være skrevet med en enkelt skrifttype.

Dit CV bør følge de etablerede stilregler. Selv om du kan medtage flere oplysninger om din uddannelse eller din erhvervserfaring i et CV, skal du sørge for, at oplysningerne i dit CV præsenteres på en logisk og ordentlig måde. Undgå at bruge flere ord og sætninger for at udtrykke dig.

Reklame

Bottom Promo

Relateret Indlæg