CV sprog, sådan skriver du dem

CV sprog

Selv om de sprogfærdigheder, du har erhvervet under din uddannelse, måske vil være irrelevante for mange job, kan du alligevel oplyse alle dine sprog i dit CV. Mange virksomheder søger ikke efter kandidater, der taler andre sprog end engelsk. Afhængigt af det område, du ønsker at søge, kan det alligevel være en god idé at oplyse dine sprogkundskaber på dit CV.

Hvis jobopslaget er skrevet på engelsk, så skal dit CV også være på engelsk.

Hvis du vil skille dig ud, kan du angive datoen for hvornår du lærte sproget. Det vil hjælpe arbejdsgiveren med at vide præcis, hvornår du har opnået dine færdigheder i det pågældende sprog. Du kan desuden oplyse om, hvordan sproget har været til gavn for dig tidligere.

Hvis du har planer om at søge et job på et bestemt sprog, er det meget vigtigt, at dit CV er skrevet på det sprog som jobopslaget er skrevet på. Hvis jobopslaget er skrevet på engelsk, så skal dit CV også være på engelsk.

Reklame

Top Promo

Hvordan skriver man om sprog i et CV?

Afhængigt af konteksten kan du skrive om dine sprogfærdigheder i dit CV på to forskellige måder.

Den første måde

Den første er at opregne dine sprogfærdigheder i et separat afsnit. Medmindre du har omfattende erfaring på området, vil det gøre det lettere for den rekrutteringssøgende at læse og forstå dine sprogfærdigheder i et separat afsnit. Derudover er det muligt at angive dit modersmål sammen med andre sprog end dit modersmål.

Den anden måde

Det andet er at medtage den tid, du har brugt på at studere et sprog. Hvis du f.eks. har studeret tysk i et år, bør du nævne det i dit CV. På samme måde bør du nævne ethvert sprog, du har studeret. Og hvis du har studeret et andet sprog som f.eks. tysk, bør du også nævne, hvor lang tid du har brugt på at lære det.

Reklame

Bottom Promo

Relateret Indlæg