CV fritidsinteresser

CV fritidsinteresser

Et afsnit på et CV, der hedder fritidsinteresser, er en relativt underudnyttet funktion, men den har et stort potentiale. Det gælder især, hvis du er nyuddannet uden megen erhvervserfaring. Her er nogle tips til at få dette afsnit til at skille sig ud. Du vil måske blive overrasket over, hvor meget mere effektivt det kan være.

Fritidsinteresser på et CV bør være relevant for den stilling, du søger.

Reklame

Top Promo

Relevante fritidsinteresser på dit CV

Fritidsinteresser på et CV bør være relevant for den stilling, du søger. Hvis du søger et job, der kræver interaktion med mennesker, kan fritidsinteresser, der kræver, at du deltager i disse aktiviteter, hjælpe dig med at skille dig ud fra mængden. Jo mere nichepræget din fritidsinteresse er, jo bedre. Denne del skal være interessant, men den skal ikke overdrives. Det skal være noget, som du faktisk nyder at lave.

Hvis du søger et job, der kræver tekniske færdigheder, kan det hjælpe dig til at skille dig ud fra mængden, hvis du anfører fritidsinteresser på dit CV. En karriere som grafisk designer kræver en stor mængde kreativitet, og afsnittet om fritidsinteresser er et glimrende sted at fremhæve disse kvaliteter.

Det er bedre at medtage dine passioner og interesser på CV’et som en eftertanke end som et højdepunkt. Dine kvalifikationer og din erhvervserfaring er vigtigere end dine fritidsinteresser. Det er vigtigt, at du ikke anfører hobbyer, der er irrelevante for det job, du søger. Du kan blive stillet spørgsmål om dine fritidsinteresser, og om de passer til jobbeskrivelsen. En potentiel arbejdsgiver kan blive både overrasket over dine interesser samt blive afskrækket af dem.

Ud over fritidsinteresser bør dit CV også indeholde en liste over dine andre aktiviteter. Dette er en glimrende mulighed for at fremhæve din viden og dine færdigheder, og det vil blive husket af de ansættende ledere. Jo mere du kan udvide afsnittet om dine hobbyer og interesser, jo mere interessant vil du virke på den ansættende leder. Så kom i gang!

Reklame

Bottom Promo

Relateret Indlæg