Jobsamtale hvad kan jeg bidrage med?

Spørgsmål til en jobsamtale “Hvad kan jeg bidrage med?”

Under en jobsamtale kan spørgsmålet “Hvad kan jeg bidrage med?” til virksomheden blive stillet. En god måde at svare på er at fremhæve dine tidligere resultater og fremhæve, hvordan du kan opfylde deres behov. Det er nyttigt at kende til virksomhedens udfordringer og prioriteter inden samtalen. Under dit svar skal du sørge for at vise arbejdsgiveren, hvorfor du passer godt til stillingen.

For at sælge dig selv til en potentiel arbejdsgiver bør du vise, at du er villig til at lægge de nødvendige timer og kræfter i at opnå succes med stillingen.

Arbejdsgiveren vil gerne vide, hvordan du kan tilføre virksomheden værdi. En god måde at vise dette på er at give konkrete eksempler. Hvis du ikke kan give et konkret eksempel, kan du bruge en statistik fra en tidligere stilling til at illustrere, hvordan du har bidraget til et bestemt projekt. Når det er muligt, bør du medtage tal for at vise dit værd for virksomheden.

Reklame

Top Promo

Hvad kan jeg bidrage med?

Dette spørgsmål giver ofte anledning til to svar: Hvad ved jeg om virksomheden, og hvad kan jeg bidrage med? Du har færdigheder og du har erfaring. Men hvordan gør man det, når man bliver bedt om at forklare sine tidligere erfaringer?

Svaret er ikke så simpelt som at sige: “Jeg er god til at analysere problemer”. Det kræver, at man formulerer et specifikt sæt af færdigheder, som gør en til et aktiv i et bestemt job. Denne proces kræver selvransagelse og refleksion over dine værdier, erfaringer og færdigheder.

Et kreativt svar vil imponere arbejdsgiveren. Prøv at tænke på virksomhedens kultur og den type arbejde, de udfører. Overvej dine styrker, og hvordan du kan bidrage til dette miljø. Det er bedst ikke at få dette spørgsmål om dine personlige kvaliteter til at lyde som en praleri. Del i stedet eksempler, der viser, hvordan du kan have en positiv indvirkning på virksomheden. At inddrage et par eksempler er en god måde at svare på “hvad kan jeg bidrage med” i en jobsamtale.

Eksempler til din jobsamtale

# 1

Hvis du f.eks. var til samtale om et job som kundeservicemedarbejder, hvad kan du så bidrage med til virksomheden som potentiel medarbejder? Som kundeservicemedarbejder har du måske særlige måder at kommunikere og interagere med kunderne på. Disse måder kan muligvis være effektive og anvendelige i visse situationer.

# 2

Dit salgsargument kan også være, hvor meget arbejde du er villig til at lægge i din karriere. For at sælge dig selv til en potentiel arbejdsgiver bør du vise, at du er villig til at lægge de nødvendige timer og kræfter i at opnå succes med stillingen.

Reklame

Bottom Promo

Relateret Indlæg