Jobsamtale hvad er dine svagheder?

Hvad er dine svagheder til en jobsamtale

Et spørgsmål, som de fleste kandidater bliver spurgt om til deres jobsamtale: “Hvad er dine svagheder?” Det er det spørgsmål, som de fleste kandidater får stillet mindst én gang i løbet af en jobsamtale. Her vil arbejdsgiveren gerne høre specifikke eksempler i dit svar. For at gøre tingene endnu værre kræver nogle arbejdsgivere nu, at du også skal give dem op til 3 svagheder.

Lær, hvad dine svagheder er, og brug dem til din fordel! Der er ikke noget galt med at indrømme en mangel til en jobsamtale, især hvis du kan bruge den til din fordel.

Reklame

Top Promo

Eksempler til en jobsamtale:

Kandidat uden ledelse

Her er et eksempel: Du er god til at arbejde med mennesker, eller at du er mere komfortabel med at arbejde med mennesker end med systemer. Dette er et godt eksempel på et svar, fordi du har gode interpersonelle færdigheder, men måske er du ikke så god til at arbejde med IT-systemer som med mennesker.

Kandidat med ledelse

Lad os i det sidste eksempel antage, at du er en god problemløser, eller at du kan få tingene til at gå op, selv når du ikke ved, hvordan du skal få tingene til at gå op. Du er måske en naturlig leder, som er fremragende til at få alle motiveret til at gøre det, der skal gøres. En leder kan godt tåle at have nogle svagheder også. Denne stilling kræver måske en masse opfølgning, så du kan fremhæve eventuelle svagheder, du har i forhold til at håndtere opfølgende opkald, telefonopkald, e-mails osv.

Lær, hvad dine svagheder er, og brug dem til din fordel!

Som du kan se, kan det nogle gange føre til en vellykket samtale, hvis du kender dine svagheder. Husk altid på disse ting, når du tænker på, hvad dine svagheder er, og arbejd på at overvinde dem! Der er ikke noget galt med at indrømme en mangel til en jobsamtale, især hvis du kan bruge den til din fordel. Oftest er den bedste måde at overvinde en mangel på simpelthen at finde en anden anvendelse for den! At være ærlig omkring en potentiel svaghed er et af de vigtigste skridt, du kan tage, når du søger et job!

Reklame

Bottom Promo

Relateret Indlæg