Jobsamtale bekræftelser

Brug af positive bekræftelser til svar på jobsamtale

Hvad er bekræftelser til en jobsamtale helt præcist? Hvordan bruges de? og vigtigst af alt, hvorfor er de vigtige? Før vi dykker ned i guiden til jobsamtale-bekræftelser, skal vi først starte med at se, hvad en bekræftelse egentlig er.

Så hvis du ønsker at få dit drømmejob, kan du bruge positive bekræftelser til at styrke din selvtillid.

Reklame

Hvad er en bekræftelse til en jobsamtale?

En bekræftelse er grundlæggende et positivt budskab eller en positiv tanke, som du bruger til at bekæmpe påtrængende eller negative tanker i dit daglige liv. Det kan være en daglig bekræftelse, eller du bruger dem måske kun til jobsamtaler. Ideen er, at så snart du hører eller siger en negativ tanke, genstarter dit bevidste sind og tænker på en anden positiv bekræftelse. Denne løbende reaktion i dit underbevidste sind får det til at tro på bekræftelsen, og den bliver virkelig for dit underbevidste selv.

Hvordan bruges bekræftelser?

Så nu ved vi, hvad en bekræftelse til en jobsamtale er, men hvordan bruges de? Det er et godt spørgsmål. Til at begynde med vil du gerne være så selvsikker som muligt, når du taler med en potentiel arbejdsgiver. Det betyder ikke, at du nogensinde skal prale af dine præstationer, men det betyder, at du skal øve dig i at være så selvsikker som muligt i alle situationer. Hvis du ikke øver dig i at være selvsikker på arbejdet, vil du ikke blive ansat, uanset hvad du gør, uanset hvad du gør. Hvis du derimod øver dig i at blive selvsikker på arbejdet, vil du få dit drømmejob.

Hvorfor er de vigtige?

Når du har fundet nogle positive bekræftelser for et job, skal du øve dig i at sige dem højt. På den måde vil du internalisere dem og tro på dem. Ligesom med alt andet, hvis du ikke tror på noget, vil du ikke være i stand til at manifestere det i dit liv. Husk, at bekræftelser er ikke magi. De er blot værktøjer, hvormed du kan få adgang til din underbevidsthed og foretage positive ændringer i dit liv.

Nogle mennesker føler, at det er fjollet at have positive bekræftelser eller at det viser mangel på intelligens. Ingen af delene er sande. Faktisk har undersøgelser vist, at hvis du er selvsikker, og hvis du ved, at du har gode evner, vil disse positive bekræftelser hjælpe dig med at få det job. Arbejdsgivere foretrækker faktisk ansøgere, der er selvsikre og har styr på deres ting!

Så hvis du ønsker at få dit drømmejob, kan du bruge positive bekræftelser til at styrke din selvtillid. Husk, at du skal tro på, at du har de kvaliteter, færdigheder og evner, der er nødvendige for jobbet.

Reklame

Relateret Stillinger