Arbejdsløs hvad skal jeg lave

Hvad skal man lave som arbejdsløs?

Hvis du er arbejdsløs, spekulerer du sikkert på, hvad du nu skal gøre. Det første skridt til at komme på fode igen er at tænke over, hvad du vil lave i fremtiden. Husk at give dig tid til dig selv, så kommer du på fode igen før eller siden.

Det er vigtigt at holde kontakten med venner, der deler dine interesser.

Reklame

Top Promo

Frivilligt arbejde er en god måde at bruge din fritid på og få noget erfaring. Denne form for arbejde kan indgå i dit cv, når du søger en ny stilling. Ud over at arbejde frivilligt kan du også organisere dit liv og deltage i en række arrangementer.

Det er vigtigt at bevare en positiv indstilling og forblive social. Hvis du stadig er usikker på, hvor du skal starte, kan du prøve at melde dig ind i en klub, mødes med venner eller få nye bekendtskaber. Ved at møde folk vil du kunne opbygge et bedre netværk og føle dig mindre isoleret. Du kan også lære en ny færdighed.

At være arbejdsløs kan være en skræmmende situation. Du bør dog gøre en indsats for at holde dig social med folk, der betyder noget for dig. Det er vigtigt at holde kontakten med venner, der deler dine interesser.

Reklame

Bottom Promo

Relateret Indlæg